ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Στη BLOCK SECURITY γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ασφάλεια. Η ουσιαστική και αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων και του ιδιωτικού ή επαγγελματικού τους χώρου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς. Η ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη της εποχής μας για προστασία και ασφάλεια, δεν ικανοποιείται μόνο με τη χρήση απλών μέσων ασφαλείας αλλά απαιτεί μια ολοκληρωμένη και συνολική λύση ασφαλείας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

 

Στη BLOCK SECURITY επιδιώκουμε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για να κατανοούμε και να αναγνωρίζουμε τις πραγματικές τους ανάγκες ώστε να προσφέρουμε τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι κατάλληλα, ώστε διαφυλάσσουν το περιβάλλον σας αποτελεσματικά. Παράλληλα φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας ώστε να είμαστε συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας, εμπλουτίζοντας την τεχνογνωσίας μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Στη BLOCK SECURITY, υποστηρίζουμε μια σειρά ηλεκτρονικών συστημάτων, ικανά να ανταπεξέλθουν και στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες απαιτήσεις, ενώ συνεργαζόμαστε με τους πιο έγκυρους και εγκεκριμένους προμηθευτές συστημάτων ασφαλείας.

 

Η εγκατάσταση των ηλεκτρονικών συστημάτων υλοποιείται από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία συνεργατών της εταιρείας, τα οποία με επαγγελματισμό και οργάνωση, ολοκληρώνουν τις διαδικασίες άμεσα, αποτελεσματικά και νοικοκυρεμένα και φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία τους.

 

 

 

Οι κύριες κατηγορίες των προϊόντων που διαθέτουμε είναι:

• Συστήματα Ασφαλείας και Συναγερμού

• Σύστημα πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης και κατάσβεσης

• Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης

• Συστήματα περιμετρικής προστασίας

• Συστήματα ελέγχου πρόσβασης κ.α.

BLOCK SECURITY  © 2014 |  28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 122 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. +30 216 700 1919 - FAX: +30 216 700 5461